Két nap jut ingyenes tesztre

2019. május 8. – Két napig újra bárki tesztelheti a legújabb sok milliós agrárgépeket az ország legnagyobb szabad területi bemutatóján – Mezőfalván.

Új koncepcióval és az eddigi legnagyobb szabad területi bemutatóval várja vendégeit a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva. A NAK és a MEGFOSZ közös rendezvényén egymás mellett, interaktívan mutatják be a szakma újdonságait és az agrárgépszektor teljes kínálatát, amelyet a látogatók május 23-24 között maguk is kipróbálhatnak.
A Hungexpo kiállító teréből ismét egy hatalmas szántóföldre költözik az AgrárgépShow, a hazai agrárgépszektor legnagyobb expója. Az AgrárgépShow állógépes kiállítási részén a hazai gépforgalmazás 80 százalékát képviselő cég mutatja be újdonságait és a termelés versenyképességét segítő gép és eszközök kínálatát.
Az idei évben a termelőknek lehetőségük van rögtön kipróbálni a demo pályán a bemutatott gépeket, valamint minden nap délelőtt és délután külön GépShow keretében 26-26 gépkapcsolatot ismerhetnek meg működés közben, hogy valóban a nekik megfelelő gépet tudják kiválasztani. A GépShow keretében permetezési bemutatóra is sor kerül.
Az ingyenesen látogatható rendezvényen a MEGFOSZ a Legyél Te is Mezőgépész! Országos Bajnokság tavaszi fordulóját is megszervezi. Ennek keretében a mezőgépésznek tanuló szakiskolások érdekes gyakorlati feladatokkal mérhetik össze tudásukat a szántóföldön.

Kövess minket Facebookon is.