Májusban újra Szántóföldi Napok!

Idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével. Az eseményre ingyenes a belépés.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nagyszabású rendezvényére 2019. május 23-24-én kerül sor Mezőfalván. A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n a mozgógépes szántóföldi bemutató, a növénytermesztési technológiák és fajtabemutatók, a termesztéstechnológiai újdonságok, valamint a precíziós gazdálkodás szerepe és eszközei lesznek a középpontban.
A rendezvény mindkét napján bemutatják majd a legújabb nemesítési és kutatási eredményeket a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajtákat, hibrideket is, továbbá a munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között. Ennyiféle gép és technológia gyakorlat közbeni megismerésére, kipróbálására csak itt lesz lehetőség.
A szakmai érdeklődők a rendezvényen első kézből kaphatják meg a naprakész és releváns válaszokat az agrárium legaktuálisabb kérdéseire. Ezek biztosítják az agrárium szereplőinek azokat az információkat, amelyek által sikeresebben gazdálkodhatnak, gyarapodhatnak, ezáltal is erősítve a magyar vidéket.
Idén az erdészetek felé is nyit a rendezvény, hiszen érdemeivel és problémáival együtt az erdészeti ágazat is az agrárium része – ez a téma pedig bőven tartogat hasznos információt a mezőgazdálkodók és az erdőgazdálkodók részére egyaránt. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara arra törekszik, hogy a nagy agrárrendezvényein egyre szélesebb körben megjelennek az erdőgazdálkodás aktuális eredményei és kihívásai is. A kamara a kiállításon megjelenő földtulajdonosok és mezőgazdálkodók részére be szeretné mutatni, hogy az erdőtelepítések, a fásítások és a fás szárú ültetvények hogyan járulhatnak hozzá a termőföldek racionális hasznosításához. A köztestület a szakmai kiállítással és előadásokkal hozzá szeretne járulni az elmúlt időszakban kissé háttérbe szorult ágazati ismeretterjesztéshez, elsősorban az erdőgazdálkodók valamint az erdészeti szaktanácsadók és szakirányítók szakmai ismereteinek bővítéséhez.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink