Tanulmányúton lehet ismerkedni a „mentes” termékekkel

2019. április 16. – A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára immár harmadik alkalommal is lehetőséget biztosít Európa legjelentősebb mentes élelmiszereket felvonultató élelmiszeripari kiállításának megtekintésére.

A dinamikusan bővülő „mentes” termékek piacának és újdonságainak megismeréséhez látogasson el a 2019. május 28-29. között Barcelonában heteik alkalommal megrendezésre kerülő Free From&FunctionalFood Expo-ra. Az előállítói és kereskedői oldal nemzetközi kiállításán a mentes-, a vegán -, a bio- és a funkcionális élelmiszereké lesz a főszerep. A kiállításhoz kapcsolódóan megrendezik a „Free From”, a „HelathIngredients”, a „Vegan” és a „Lactose Free &Dairy Free” konferenciákat is, amelyeken előadások keretében ismerhetik meg a termékek piacának jelenlegi és várható alakulását, újdonságait.
Az expóra a NAK minimum 5, maximum 15 kamarai tag számára tud látogatási lehetőséget biztosítani a helyszínhez közeli szállás költségének fedezése mellett. Az utazás során felmerülő egyéb költségek (repülőjegy, transzport, biztosítás, reggelin kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. Tolmácsolásra, fordításra lehetőség nem lesz, idegen nyelv ismerete (pl. angol) javasolt. A jelentkezés során előnyben részesülnek azon tagjaik, akik eddig még nem vettek részt vásárlátogatási programon.

A program részletei a NAK portálon olvasható, további információ pedigszucs.viktoria@nak.hu email címen kérhető.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink