ISOBUS Univerzális terminál

2020. augusztus 17. – A CLAAS 2020 nyarától fokozatosan leváltja az OPERATOR és a COMMUNICATOR II terminálokat a CEMIS 700-ra. Az elegáns, fekete, ergonomikus kialakítás, sima, könnyen tisztítható felületek és háttérvilágítással ellátott nyomógombok jellemzik az új eszközt.

A 7 colos, nagy kontrasztú, színes, érintőképernyős kijelző automatikus nappali / éjszakai színséma váltást is kínál. A kamerabemenet képes akár két kamera valós idejű képeinek megjelenítésére is, amelyek képei között egyetlen gombnyomással vagy automatikusan lépkedhetünk. Ez áttekinthető képet ad a kezelőnek a gépről vagy a gép mögötti területről.

Az Aux-O és Aux-N, valamint az UT1 és UT2 funkciókat és az ISO 11783 kompatibilitást a Mezőgazdasági Ipari Elektronika Alapítvány (AEF) tanúsítja. A nyelv és a képernyő fényereje mellett a beállítások menü lehetővé teszi a kezelő számára az integrált hangszóró hangerejének egyéni beállítását is (információs és figyelmeztető hangok). Az IP 65 védettség szintet szintén tudja.

A CEMIS 700 elsőként opcionálisan lesz elérhető 2020 októberétől a DISCO hármas kaszakombinációkhoz, a ROLLANT 540-es körbálázókhoz, a QUADRANT szögletes bálázókhoz és a CARGOS kocsikhoz. Az ergonómikus kivitelű CEMIS 700-at 7 colos érintőképernyővel, valamint 10 háttérvilágítású billentyűvel és egy forgó / nyomógombbal is lehet kezelni.

Kövess minket Facebookon is.